Odvetniki

Spoznajte našo odvetniško ekipo.

Ivan Marovt

Odvetnik

Diplomiral na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani leta 1980, dve leti kasneje uspešno opravi pravniški državni izpit. Po opravljeni diplomi se zaposli v Železarni Štore. Sprva kot pripravnik, kasneje kot vodja pravne službe, kmalu napreduje v direktorja kadrovsko-splošnega sektorja in kasneje v svetovalca direktorja za pravno področje. Leta 1991 se odloči za samostojno pot in prevzame odvetniško pisarno Markovič v Celju, kasneje leta 1998 pa tudi pisarno odvetnika Jarha. Ukvarja se s področji civilnega, kazenskega, dednega, odškodninskega, gospodarskega, družinskega, delovnega, stvarnega in mednarodnega prava.

Žiga Marovt

Odvetnik

Diplomiral 2011 na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru s področja kazenskega prava. Od leta 2009 je zaposlen v pisarni Odvetnik Marovt in partnerji d.o.o., o.p. V letu 2011 je nastopil tudi odvetniško pripravništvo. Ukvarja se s področji civilnega, pogodbenega, kazenskega, dednega, odškodninskega, gospodarskega, družinskega, delovnega in stvarnega prava.

Sabina Mešl

Odvetnica

Diplomirala na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru leta 2003. Leto kasneje pa do leta 2008 dela kot odvetniška pripravica v pisarni Odvetnik Marovt in partnerji d.o.o., o.p. Med tem dela tudi kot sodna pripravnica na Višjem sodišču v Celju. Leta 2007 opravi Državni izpit iz javne uprave in leto kasneje pravniški državni izpit. Od leta 2008 dela kot odvetnica. Ukvarja se s področji civilnega, pogodbenega, kazenskega, dednega, odškodninskega, gospodarskega, družinskega, delovnega in stvarnega prava.

Rezervacija
svetovanja

Nudimo vam zastopstvo in svetovanje, zato rezervirajte svoj termin v naših pisarnah. 

Civilno pravo

Dednopravno, družinska, zakonska,  stvarno pravna razmerja itd.

Delovno pravo

Svetovanje delavcem  in delodajalcem  pri uveljavljanju pravic v delovnih razmerjih

Gospodarsko pravo

Dolžniško-upniška razmerja,  intelektualna lastnina, gospodarske pogodbe

Kazensko pravo

Kazenski postopki, zastopstvo na sodišču in sodnikom za prekrške

Mnenja
naših strank

Kje smo?

Pogljete, kje se nahajajo naše pisarne.

Za izboljšanje uporabniške izkušnje naša spletna stran uporablja piškotke. Poleg piškotkov, ki zagotavljajo funkcionalnost spletne strani, uporabljamo tudi piškotke za potrebe spletne analitike in integracijo socialnih omrežij.