Pogosta vprašanja

Poiščite odgovore na vaše vprašanje ali nas kontaktirajte.

Po zaključenem zdravljenju se z našo pomočjo, na podlagi medicinske dokumentacije ter dokumentacije o nesreči začne postopek pred pristojnimi organi za nadaljnje reševanje.

Cene odvetniških storitev so odvisne od vrste in vrednosti zadeve. Osnova je odvetniška tarifa, v okviru katere pa so možni posamezni individualni sporazumi s stranko.

Prenos nepremičnine urejajo številni zakoni, zato je od volje in želje strank odvisno, po kakšnem postopku bo prenos realiziran. Na podlagi dejstev vam nudimo svetovanje in v skladu z vašimi željami realiziramo postopek.

Sestavljanje pogodb je prilagojeno željam in zahtevam strank, vsebino pa določimo po strokovni preučitvi dokumentacije in na osnovi razgovora.

Čas trajanja postopka pred sodiščem je nemogoče napovedati. Vse je odvisno od zahtevnosti zadeve ter procesnih dejanj. V zadnjem času se postopki lahko zaključijo tudi v nekaj mesecih.

Naročite se preprosto tako, da sledite postopku na podstrani “Rezervacija termina”.

Rezervacija
svetovanja

Nudimo vam zastopstvo in svetovanje, zato rezervirajte svoj termin v naših pisarnah. 

Civilno pravo

Dednopravno, družinska, zakonska,  stvarno pravna razmerja itd.

Delovno pravo

Svetovanje delavcem  in delodajalcem  pri uveljavljanju pravic v delovnih razmerjih

Gospodarsko pravo

Dolžniško-upniška razmerja,  intelektualna lastnina, gospodarske pogodbe

Kazensko pravo

Kazenski postopki, zastopstvo na sodišču in sodnikom za prekrške

Mnenja
naših strank

Kje smo?

Pogljete, kje se nahajajo naše pisarne.

Za izboljšanje uporabniške izkušnje naša spletna stran uporablja piškotke. Poleg piškotkov, ki zagotavljajo funkcionalnost spletne strani, uporabljamo tudi piškotke za potrebe spletne analitike in integracijo socialnih omrežij.