Sofinanciranje

VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING

Naložbo Vavčer za digitalni marketing (izdelavo spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

V okviru javnega poziva za Vavčer za digitalni marketing smo v podjetju pridobili sofinanciranje in izvedli postavitev nove spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme.

Namen in cilj javnega poziva je spodbuditi mikro, malih in srednje velikih podjetij s sedežem v Republiki Sloveniji k uvajanju digitalnega marketinga, s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje.

Več informacij o evropski kohezijski politiki v Sloveniji najdete na: www.eu-skladi.si/

DIGITALIZACIJA TRŽENJSKIH GRADIV

V okviru prijave na Javni poziv za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv, je bilo podjetju Odvetnik Marovt in partnerji d.o.o. odobrenih 7. 840,00 EUR (brez DDV) subvencije za realizacijo aktivnosti, ki jih bo družba izvedla s pomočjo zunanjih izvajalcev:

  1. Izdelava video vsebin za nivo podjetja ali za nivo izdelkov/storitev podjetja v vsaj enem tujem jeziku, vključno s prevajanjem.
  2. Izdelava predstavitvenih e-katalogov v vsaj treh tujih jezikih, vključno s prevajanjem.

Javni razpis je objavila Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije z namenom blaženja posledic epidemije COVID 19 za mikro, mala in srednje velika podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji prek sofinanciranja upravičenih stroškov digitalizacije prodajnih poti na tujih trgih ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.
Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

Več informacij o evropski kohezijski politiki v Sloveniji je na voljo na: https://eu-skladi.si/

Za izboljšanje uporabniške izkušnje naša spletna stran uporablja piškotke. Poleg piškotkov, ki zagotavljajo funkcionalnost spletne strani, uporabljamo tudi piškotke za potrebe spletne analitike in integracijo socialnih omrežij.